Кметът на Тракия“ направи снощи символичното запалване на светлините на

...
</TD
>Кметът на Тракия“ направи снощи символичното запалване на светлините на
Коментари Харесай

Елхата в Тракия грейна и започна фестивалът Весела Коледа в парка

Кметът на " Тракия “ направи нощес символичното запалване на светлините на празничната елха в най-младия пловдивски регион. Той се качи на сцената в Парк " 2019 “ дружно с 6-годишнатна Катрин и ученици на Детска градина " Червената шапчица “ и поздрави стотиците присъстващи.

" Преди години тук, на това място, посрещахме цирк и имаше детски смях. Сега с “Весела Коледа в парка " очите на децата още веднъж греят. Уникално събитие, което за първи път ще продължи 9 дни и е на път да стане следващата традиция. Най-накрая си създадохме въодушевление “, съобщи и стартира противоположното преброяване.

Хилядите светлинки на елхата в " Тракия “ блестнаха под аплодисментите на гостите. Празнично въодушевление донесоха осъществяването на 6-годишната Катрин от ДГ " Слънце “ на Вазовата " Молитва “, на спектакъла на малчуганите от ДГ " Червената шапчица “, наименуван " Вълшебства в Коледната нощ “, гениите от ОУ " Васил Левски “, Танцова школа " Терпсихора “, музикална школа BP Studios, Александра Карова от музикална школа " Мелодиус “, ДГ " Боряна “, Школа по китара на Весела Христозова.

Кметът на " Тракия " насочи покана към всички поданици и посетители на града да посетят " Весела Коледа в парка “ - 9-дневното събитие, което ще продължи до 25-ти декември, в това число.

На базара посетителите могат да се насладят на обичайни за празника питиета и ястия, да закупят истински ръчноизработени дарове, да се снимат с Дядо Коледа, който ще е на мястото на събитието от 15:00 до 18:00 часа на 17 и 18 декември и от 17:00 до 20:00 през делничните дни.

Заповядайте на " Весела Коледа в парка “ в " Тракия “, парк " 2019 “ на бул. " Освобождение “ до Лидл, където ви чакат радостна стратегия, празнично въодушевление и доста приятни изненади!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР