Кметът на Русе отличи възпитаника на Спортно училище Майор Атанас

...
</TD
>Кметът на Русе отличи възпитаника на Спортно училище Майор Атанас
Коментари Харесай

Младият борец Мартин Илиев бе отличен с грамота Спортист на месеца

Кметът на Русе отличи възпитаника на Спортно учебно заведение " Майор Атанас Узунов “ и играч на русенския клуб по битка " Юнак Локомотив “ Мартин Илиев като " Спортист на месеца “. Това заяви Община Русе.

" Успехите ти са образец за връстниците ти и горделивост за съгражданите ни, а с дисциплината, мотивацията и спортния хъс, които притежаваш, съм уверен, че ще покориш нови спортни върхове “, поздрави го кметът и му пожела триумф.

През ноември възпитаникът на Спортното учебно заведение взе присъединяване в 21-ото издание на интернационалния шампионат по свободна битка за кадети " Русенски митове “. Той се бори в тежка категория до 110 кг и записа 4 безапелационни победи с туш. Илиев получи и наградата " Русе “ за най-атрактивен играч.

Инициативата за награждаването на изявени възпитаници от Спортно учебно заведение " Майор Атанас Узунов “ – Русе е на шефа Евгени Недев. Целта ѝ е да се отличават както потвърдени в спорта състезатели, по този начин и тези, които са посочили отлични резултати в образователния развой.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР