Кметът на район Южен обяви в своя фейсбук профил, че

...
</TD
>Кметът на район Южен обяви в своя фейсбук профил, че
Коментари Харесай

Сега е моментът да възразим срещу изграждането на завод за горене на гуми в Пловдив

Кметът на регион " Южен " разгласи в своя фейсбук профил, че ще се организира ново публично разискване за създаване на цех за горене и преработна на автомобилни гуми. припомняме, че първият път то бе анулирано.

Ето какво оповестява в този момент кметът на региона: 

Скъпи съграждани, с публично писмо от " ЕКО ЕНЕРДЖИ 50 " ООД, бях известен, че на 23.02.2024 година /петък/ от 11.00 ч. в заседателната зала на административната постройка на " ЕКО ЕНЕРДЖИ 50 “ ООД-гр. Пловдив, Район " Южен “, ул. " Кукленско шосе “ № 15, се провежда среща за ново публично разискване на Втори спомагателен отчет за оценка на въздействието върху околната среда за капиталово предложение:

" Изграждане на апаратура за преработване на отпадъчни автомобилни гуми, посредством новаторска безотпадна пиролизна технология 2-ро потомство за приемане на екологично чисто пиролизно масло, въглерод, газ и стоманена тел “ в ПИ 56784.536.1034, ПИ 56784.536.1035, ПИ 56784.636.1036 и ПИ 56784.536.1037, Район " Южен “, гр. Пловдив, Община Пловдив

Докладът за Оценка на въздействието върху околната среда и всички приложения към него са разполагаем на интересуващите се всеки работен ден в:

- Община Пловдив

- Район " Южен “ – Община Пловдив-стая № 10, звено " Екология “ от 8:30-17:00 ч.

- Регионална инспекция за опазване на околната среда –Пловдив

- и на интернет в основна тематика Превантивна активност /ОВОС и ЕО/Доклади по Оценка на въздействието върху околната среда

Писмени мнения и възражения могат да се дават в Община Пловдив; в Район " Южен “-Община Пловдив-деловодтство или E-mail: [email protected] ; в РИОСВ- Пловдив или на срещата на публичното разискване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР