, кмет на Пловдив в два мандата 2011-2019 г. направи

...
</TD
>, кмет на Пловдив в два мандата 2011-2019 г. направи
Коментари Харесай

Иван Тотев: Никога не се получава с мръсна кампания

, кмет на Пловдив в два мандата 2011-2019 година направи изострен коментар и къс разбор на акцията от миналите избори във фейсбук профила си, видя Plovdiv24.bg. Той застана остро против ПП/ДБ, които по време на акцията са употребявали " мръсни номера ". Ето както тъкмо написа той:

Изборите минаха, резултатите са ясни. Сега по какъв начин и дали ще си възстановим връзките? Беше ли нужно всичко това?

Павел Начев, по какъв начин си? Наспа ли се добре? След всички колажи и мръсотия, която изливаше в подопечните ти групи във ФБ? Имаше ли смисъл? Предполагам не съжаляваш. За това се желае достолепие. Вдигах ти телефона, когато ми звънеше през акцията, единствено с цел да ти покажа, че не съм като теб. Ти и това не разбра. Помня злостните ти мнения на моята стена във ФБ, които не изтривах. Не се получи.

Не се получи може би и поради мръсната акция, която водехте. Никога не се получава с мръсна акция. Мога да ти го кажа от първо лице. Мръсни бяха и акциите против мен през 2011 и 2015. По-мръсни от сегашната. Не се получи тогава, в никакъв случай не се получава.

Старибратов, какво стана, че от почитан професор първоначално, най-после изглеждаше като един злобен човек? Къде отиде " джентълменското съглашение за феърплей и бранене на персоналното достолепие "? Някъде в записите на чатботовете, може би?

, в последния ден на акцията, на въпрос какво мисли за теб, отговори - добър човек. Това е достолепие!

Цялата ви акция мина тук-там, построени от ГЕРБ - Цар-Симеонова градина, Римски стадион, кв. " Капана ". Та Вие си открихте акцията в моята горделивост - Голямата Епископска базилика. И там чухме жалките думи за нищо ненаправено преди вас. Жалко е, както беше жалка и акцията Ви.

Успешен мандат!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР