Кирил Търев, от ЗС Александър Стамболийски,е общински съветник четвърти мандат.

...
</TD
>Кирил Търев, от ЗС Александър Стамболийски,е общински съветник четвърти мандат.
Коментари Харесай

Двама млади общинари са най-богати сред местната власт в Пловдив

Кирил Търев, от ЗС " Александър Стамболийски ",е общински консултант четвърти мандат. Според подадена декларация неговите налични средства са 7 191 000.  

От предходни подадени заявления излиза наяве, че има и дялово присъединяване в три компании. Той наследник на предприемача Атанас Търев - европейски първенец по пастирски скок от Лозана 1986 г. 

Втори по богатство в Общинския съвет е компютърният познавач Владимир Темелков. Той е от квотата на  “Съюз за Пловдив ".

Декларирал е, че наличните средства, с които разполага са 3 383 990 лв.. Също по този начин е придобил 4 парцела - 3 в Белащица и 1 в Яврово. Средствата, с които ги е закупил са от заплати и заеми. Има и дялове в 2 сдружения.

Али Мустафа Байрам, единственият представител на Движение за права и свободи в локалния парламент,  има 2 къщи с двор в Бранипол 2 и жилището в Пловдив.

Али има и лек автомобил " Мерседес C5004 Матик ", купена за 9000 лв. през 2022. Годишните му приходи за изминалата година са близо 23 000 лв..

Независимият общински представител има 2 жилището с  гараж и таван в Пловдив, вила в Добралък и къща с двор и гараж в Ягодово,. По завещание има и ниви край Ягодово. Има 3 банкови влога за близо 78 000 лв.. Годишните приходи за предходната година, които е получил са към 13000 лв..

Председателят на ГЕРБ в Оценка за съвместимост има 3 жилището, 4 гаража и 4 магазина в Пловдив, къща с двор и имот в Ягодово. Има и ниви край Ягодово, Садово и Катуница. Налични парични средства, с които разполага са 80 000 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР