Катя Иванова, майката на Марио Карагьозов, който се бори с

...
</TD
>Катя Иванова, майката на Марио Карагьозов, който се бори с
Коментари Харесай

Майката на Марио: Много ни се искаше да ви зарадваме, но нещата не вървят добре

Катя Иванова, майката на Марио Карагьозов, който се бори с рак на белия дроб, със мощен пост в социалните мрежи. Тя оповестява, че положението на Марио се е влошило - започнал е внезапно да отслабва на килограми и има безчовечен болки в костите. Тя също по този начин благодари на всички близки и познати, които са до нея и семейството й в този тежък миг.

Много ни се искаше да ви зарадваме, че помощта ви и молитвите ви не са били на вятъра. Обаче нещата не вървят на добре. В един миг Марио се усещаше добре, само че след последните лечения стартира внезапно да отслабва на килограми и има безчовечен болки в костите. След няколко дни пътуваме за последна терапия. Няма повече средства. Оттук нататък каквото Бог е отредил! Не сме писали скоро, тъй като и ние не знаем,как да продължим нататък.

Единственото, което можем да създадем, е да благодарим на всички вас за поддръжката и обичта към един младеж, без даже някои от вас да го познават.

А на тези, които са израснали с него,учили са дружно, работили са, на роднините, на съседите, на всички, които знаят, що за човек е Марио, и се молят за него и оказват помощ, - ПОКЛОН до Земята от мен, от Марио и братята му! Бъдете здрави и доста щастливи! Животът е прекомерно къс! Бъдете благословени!, написа Катя Иванова във фейсбук. 

Може да подкрепите Марио по следния метод:

IBAN BG65UNCR70001522570361

BIC UNCRBGSF

Титуляр Марио Ангелов Карагьозов

PAYPAL [email protected]

REVOLUT mariozgjw

Това е групата с цялостната информация и благотворителните базари. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР