Като цяло глобални проблеми за туризма в Пловдив не мога

...
</TD
>Като цяло глобални проблеми за туризма в Пловдив не мога
Коментари Харесай

Юлиана Йорданова: Търсим нова атракция в Пловдив, за да привлича посетители

Като цяло световни проблеми за туризма в Пловдив не мога да кажа, че има, само че постоянно има какво да се надгражда. Това сподели в изявление за предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус " Юлиана Йорданова – шеф отдел " Туризъм “ към Община Пловдив. " Според мен, както споделих, един от водещите туристически артикули за Пловдив, който усилва туристопотока, това е така наречен събитиен календар.

Община Пловдив и в частност отделът генерира значително старания в обобщаването на информацията освен от културния и спортния календар, програмата на Фондация " 2019 “, частни контрагенти. Обединява всички по-значими събития и конгреси и ги дава като информация до местата за настаняване, туроператорите и посетителите, с цел да могат те да провеждат навреме продажбите на своите пакети и визитата в Пловдив ", уточни Йорданова.

Тя счита, че би било добре да се усъвършенства координацията сред събитията, техните уредници и туристическите субекти за увеличение посещаемостта и на двете страни – и на събитията, и на местата за настаняване.

" Също по този начин би било добре да помислим събитийният календар да се насити отмерено, целогодишно, защото към сегашния миг следим едно леко скупчване в пролетно-летния и ранния есенен сезон и зимата остава малко по-бедна откъм по-значими формати. Така че можем да работим и в тази посока особено ", добави Юлиана Йорданова.

По отношение на културно-историческото завещание, упоритостите на екипа в отдела са от време на време и годишно да има открита нова атракция, с цел да може да се притегля интереса на посетителите, защото Пловдив няма даденост като море, планина и залага непрестанно в вложения, в културно-историческо завещание и събитиен календар.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР