Като безпрецедентен и е без аналог определи миграционния натиск към

...
</TD
>Като безпрецедентен и е без аналог определи миграционния натиск към
Коментари Харесай

Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред каналджиите!

Като невиждан и е без аналог дефинира миграционния напън към страната ни комисар Емил Павлов - зам. - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Наблюдава се и смяна в профила на трафикантите. Така от  началото на годината са открити каналджии от 17 страни.

" Мерките, които ОДМВР – Бургас е подхванала и все още дават резултат, са построяването на 7 на брой контролно-пропусквателен пункт. Благодарение на това все още има формирани от страна на ОДМВР – Бургас 128 досъдебни производства. Ние продължаваме да акцентираме на разбор най-много на придвижването и поставяме най-много старания да не позволяваме през нашия район прекосяването на незаконни мигранти и трафиканти ", съобщи пред публицисти комисар Павлов, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Относно последния случай с гонка с автомобил в Бургас, цялостен с мигранти, той разяснява по този начин: " Важното е, че няма случай. Полицейските чиновници са показали професионализъм и са съумели да задържат лицето без да има потърпевши и материални вреди ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР