Късно снощи мъж сподели във фейсбук групата Забелязано в Кючука,

...
</TD
>Късно снощи мъж сподели във фейсбук групата Забелязано в Кючука,
Коментари Харесай

Мъж издъхна в Пловдив, от МВР 10 дни нито дума за инцидента

Късно нощес мъж показа във фейсбук групата " Забелязано в Кючука ", че татко му е бил пребит в парка до учебно заведение " Васил Коларов " и по-късно е умрял. Случаят е отпреди 10 дни.

По думите на сина Венци Тоневски, татко му - Тони Тоневски е бил брутално пребит от 4-5 индивида. Вследствие на нанесения побой татко му е изпаднал в кома, след което е умрял.

" Аз не държа непрекъсната връзка с него, само че е по-странно, че за тези 10 дни никой не се е сетил да ми звънне или да ме потърси, даже и след гибелта му. Разбрах през днешния ден (вчера - бел.ред.) на обяд напълно инцидентно от мои познати ", написа той.

Тоневски е посетил Първо районно ръководство, с цел да получи информация за случилото се.

" Г-н Вальо Костов, водещ се квартален, идва до сервиза ми за всичко останало другояче или ми звъни по телефона, само че да каже: " Баща ти е пребит и умря ", не се е сетил. Бях пред Първо, с цел да попитам какво се случва и има ли някаква информация. Отговори ми, че бил зает и нямал време за диалози ", споделя той.

" За час и половина с телефонни диалози разбрах, че се води досъдебно произвеждане, правена му е два пъти аутопсия, има подозрение за ликвидиране и още е в хладилна камера - 10-ти ден. Разбрах и кои са хипотетичните биячи ", добавя той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР