Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България в

...
</TD
>Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България в
Коментари Харесай

Кандидати за народни представители от БСП за България с инициатива за първокласниците в Пловдив

Кандидатите за народни представители от коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив взеха решение да не отпечатват предизборни плакати на листата си. Със спестените средства претендентите ще поръчат изработването на специфични училищен тетрадки за първокласниците в региона. Всеки възпитаник, прекрачил за пръв път учебния предел, ще получи тетрадка, на чиято корица ще бъдат изобразени персони от Пловдив, оставили диря в публичния живот, съпроводени с къси биографични данни за тях.

" Това е освен принос към опазването на околната среда, само че и предпочитание да допринесем за патриотичното образование на учениците и да ги насърчим да познават и почитат предците си. Надяваме се да стигнем и до техните родители ", разяснява лидерът на листата с № 28.

Списъкът с имена е селекциониран благодарение на историци и музейни служащи, а самите персони ще бъдат определени след гласоподаване в Интернет. Началото на гласуването ще бъде оповестено тази седмица и ще продължи до Деня на независимостта 22.09. Тетрадките ще бъдат подарени директно след изборите, с цел да не бъде атакувана самодейността като предизборна агитация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР