Кандидатите за народни представители от 16-ти многомандатен избирателен район се

...
</TD
>Кандидатите за народни представители от 16-ти многомандатен избирателен район се
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от листата на БСП Пловдив участваха в градското честване на 9 май

Кандидатите за народни представители от 16-ти многомандатен изборен регион се включиха в честванията в Пловдив във връзка 79-ата годишнина от успеха над хитлерофашистка Германия. Церемонията по традиция се състоя на Хълма на Освободителите. Пред паметника на Съветската войска, именуван от пловдивчани Альоша, бяха поднесени венци от името на водачите на листите на Българска социалистическа партия за Европейски парламент –, за парламентарни избори в 16 МИР – и Градски съвет на БСП-Пловдив.

" Тази дата вечно ще остане в нашата памет като знак на триумфа на положителното над злото, на светлината над тъмнината и на живота над гибелта. На 9 май 1945 година Европа възкръсна за нов живот!

Днес, тук, в подножието на Альоша, ние още веднъж удостоверяваме своя дълг за отстояване на паметта. Да пазим загатна за героизма на елементарния човек и да предаваме на бъдещите генерации уроците от хилядите борби, напоени с братска кръв. Само посредством познаване на историята можем да подсигуряваме, че ужасите от концлагерите, униженията, бомбардировките и гибелта, в никакъв случай повече няма да се повторят “ – сподели в словото си градският водач на социалистите Калин Милчев.

От името на Българска социалистическа партия - Пловдив и Групата общински съветници на " Българска социалистическа партия за България " в Общински съвет Пловдив, той поздрави всички с Деня на успеха и прикани към ден за размисъл за нашето минало, благодарност към героите и вяра за по-светло бъдеще.

Тържественото отбелязване на празника приключи със фотоси с посланика на Руската Федерация Н.Пр. Елеонора Митрофанова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР