Кандидатът от коалиция Съединени за Пловдив“ се срещна с жители

...
</TD
>Кандидатът от коалиция Съединени за Пловдив“ се срещна с жители
Коментари Харесай

Жителите на Гладно поле подкрепиха Павел Милушев за кмет на Източен, поискаха нов клуб за пенсионерите

Кандидатът от коалиция " Съединени за Пловдив “ се срещна с поданици на единия от четирите квартала на района- " Гладно поле “. За да го поддържа, с Милушев бе и евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки

Трудности, свързани с чистотата, неосветени сектори и места за отдих, неналичието тук-там за срещи на пенсионерите, несигурните и рискови подлези, бяха част от проблемите, които доминираха на срещата в квартал “Гладно поле “. Там възрастните хора желаеха от претендента за кмет Павел Милушев и нов клуб за пенсионерите.

" Задължително е построяването на видео-наблюдение на рисковите зони, което да има директна връзка с районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Създаването на пешеходни патрули, които да вдъхват почит и възприятие за сигурност у хората. Ще се ускори синхронът сред кметската администрация и органите на Министерство на вътрешните работи на място. Много значимо е да се поддържа осветлението и към подлезите в региона. Сега те крият доста опасности и хората ги заобикалят “, безапелационен бе Павел Милушев.

Той уточни, че е наложителна подмяната на уличното осветяване с ново енерго-спестяващо, и слагане на видео наблюдаване на целия регион “Източен “ за по-голяма сигурност на живеещите в тази част на града.

Павел Милушев обърна внимание на присъстващите, че взаимно с жителите на региона ще сътвори карта с настоящи проблеми, с цел да могат един по един да бъдат решавани.

" Както на доста места в Пловдив и в " Източен “ инфраструктурата е неприятна. Междублоковите пространства са мръсни, тесните и дребни улички са в окаяно положение. Хората се радват на спешни кръпки там, където в действителност са наложителни огромни поправки с цялостна замяна на настилката. Състоянието на улиците не задоволява нито водачите, нито пешеходците “, добави той.

" " Гладно поле “ има потребност и нови детска градина и детска ясла, по тази причина ще диря съдействието на Министерство на защитата за отпущането на терен за построяването им “, сподели претендентът за кмет на региона.

Милушев увери събралите се, че има упоритостта регион " Източен “ да се трансформира в пример за останалите региони, като все по-чисто и подредено място за живеене.

" Пловдивчани би трябвало да имат своя действителен представител – човек, изпълнен с сила, с религия в себе си и в екипа, който стои до него, човек, който е подготвен да пази ползите на хората. Павел Милушев е тъкмо подобен. Подкрепете го на 29 октомври с номер 68 “, прикани живущите на " Гладно поле “ евродепутатът Ангел Джамбазки.

В края на срещата Павел Милушев заключи, че никой претендент за областен кмет не може да подсигурява осъществяване на програмата си, в случай че няма нужната поддръжка от общинския съвет. " Хубавата вест е, че Коалицията “Съединени за Пловдив “ ще има съществено наличие в локалния парламент с най-малко 18 общински съветника. Те са хората, които ще подсигуряват за осъществяването на нашата стратегия, само че това може да бъде допустимо в случай че подкрепите мен и листата ни за общински съветници с номер 68 “, прикани Павел Милушев.

За Павел Милушев и всички претенденти на коалиция  “Съединени за Пловдив " можете да гласувате с номер 68 в бюлетините.

___________________

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР