Каменица Парк“ беше удостоен със специалната награда в категория Жилищни

...
</TD
>Каменица Парк“ беше удостоен със специалната награда в категория Жилищни
Коментари Харесай

Комплекс Каменица Парк – Пловдив със специална награда от конкурса Сграда на годината 2023

" Каменица Парк “ беше почетен със специфичната премия в категория " Жилищни комплекси “ от най-престижния конкурс в областта на архитектурата, вложенията и строителството в България – " Сграда на Годината “.

Каменица Парк е съвременен жилищен комплекс, ситуиран в сърцето на Пловдив. Проектиран от интернационалното архитектурно студио SGI, комплексът предлага бутикова селекция от жилища с 1, 2, 3 или 4 спални, проектирани, с цел да обезпечат оптимален комфорт - с огромна площ, 3м светла височина и шумоизолирани подове, както и първокласни улеснения за жителите.

Сградният комплекс е решен в три съществени размера с ясно разграничени функционалности. Kamenitza Park Residences се състои от жилищна кула на 16 етажа, нискоетажна постройка, включваща сутеренен етаж с магазини и 8 жилищни равнища, както и състезателен комплекс, състоящ се от 2 етажа със закрит плувен басейн, фитнес и СПА зона. Разположен към озеленени градини, комплексът е наоколо до заведения за хранене и кафенета, детски клуб и детска площадка.

Освен централната си локация и изключителната комуникативност, комплексът предлага и всички улеснения, нужни на модерния човек на две крачки от вкъщи - обширна паркова среда, под земята паркинг, първокласна селекция от търговски обекти и заведения за хранене, детски клуб, офис, хотел и музей на бирата.

Жилищата са проектирани с внимание към детайла, предлагайки функционални и просторни пространства с висок клас съоръжение и материали. Просторните пространства са с верни форми, което не слага ограничавания при обзавеждане. За да се обезпечи обилие от естествена светлина, са употребявани високи прозорци, а всеки апартамент разполага със независим балкон, тераса или градина.

Концепцията на Kamenitza Park Residences съчетава домашния комфорт с динамичността на огромния град. Проектът обезпечава на жителите опция за избор на спомагателни преимущества и услуги. Изграден на правилата на устойчивото развиване, комплексът има за цел да бъде не просто материална инвестиция, а инвестиция в здравето на жителите си и в бъдещите генерации.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР