Както вече Plovdiv24.bg ви информира, . Съоръжението е преместено в

...
</TD
>Както вече Plovdiv24.bg ви информира, . Съоръжението е преместено в
Коментари Харесай

Интересни кадри от дрон показват как се минава през кръговото на Водната палата

Както към този момент Plovdiv24.bg ви осведоми, . Съоръжението е преместено в склад на Оперативна програма " Градини и паркове ". Сега в прикаченото видео можете да видите по какъв начин наподобява мястото, снимано с дрон.

Премахването на шадравана е първата стъпка към реализацията на плана за създаване на кръстовище на две равнища на бул. " Цар Борис III Обединител " и бул. " Марица юг ". Засега не е ясно по кое време ще започват същинските строителни действия по него.

Стойността на строително-монтажните действия по плана " Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. " Цар Борис III Обединител “ и бул. " Марица юг “  възлиза на 9,2 млн. лева Средствата са част от 30-милионния заем, който Община Пловдив взе от Фонда за устойчиви градове.

Според проектите на администрацията обектът би трябвало да е приключен до края на 2023 година

Наскоро стана ясно, че на бъдещото кръстовище ще има единствено десни завои. Обръщането на посоката на придвижване ще става на най-близките кръстовища, защото механически не е допустимо непосредствено да се слезе от локалните платна на долното равнище.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР