Как може да ви окрадат, без да разберете, а пък

...
</TD
>Как може да ви окрадат, без да разберете, а пък
Коментари Харесай

Кошмар за пловдивчанин след посещение на автосервиз

Как може да ви окрадат, без да разберете, а пък и да разберете незабавно или след време - няма по какъв начин да го докажете. Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. И коментира:

" Може и в никакъв случай да не разберете. Три години съм сключвал застраховка " Автокаско ". За дребна драскотина на предна ризница, получена на паркинг пред хипермаркет, беше заведена вреда от застрахователите. Закарах колата на доверения им сервиз. След като получих колата, се оказа, че бронята не е напасната към калника от едната страна и отзява от него 4-5 мм.

От офиса се обадиха на сервиза и ми споделиха да я върна, с цел да си оправят работата. Този път колата престоя за ремонт 10 дни, като през това време майсторите ме уверяваха, че я вършат като нова. Накрая като получих колата, това отзяване го имаше към този момент и от другата страна на бронята, може би с цел да има симетричност.

Отказах се от автокаското, само че след всичко това откъм мотора изпод стартира да се чува някакъв тон като от вибрираща ламарина. Отдавах го на нескопосано свършената работа. Накрая взех решение да отстраня този скучен проблем, който преди ремонта на бронята не съществуваше. Закарах колата на сервиз и се оказа, че този тон се е появил, тъй като е откраднат катализаторът.

Тук да прибавя, че при придвижване по автомагистрала трябваше да спирам и да обвързвам кората под картера със свински опашки, тъй като стартира да стърже по асфалта. За по-лесно и по-бързо огромните майстори не бяха я захванали с болтовете към купето.

И по този начин по какъв начин ще ги стигнем американците и задминем даже, откакто нравствените и морални устои на нашето общество са достигнали самото дъно? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР