Къде е маркировката? Този въпрос задава Plovdiv24.bg след получен сигнал

...
</TD
>Къде е маркировката? Този въпрос задава Plovdiv24.bg след получен сигнал
Коментари Харесай

Има ли я, няма ли я, къде е пътната маркировка на възлови булеварди в Пловдив?

Къде е маркировката? Този въпрос задава Plovdiv24.bg след получен сигнал да създадем разходка по някои пловдивски булеварди. “На магия " - това е методът, по който водачите в Пловдив се придвижват сред лентите в избрани сектори от пътната инфраструктура. Булевардите “Източен " и “Освобождение ", ул. " Гладстон " са единствено част от местата, които забелязахме. Разбира се по никакъв метод не се стремим към пълнота. 

Все отново не е и наша работа да загатваме всички места, които общината и пътната полиция би трябвало добре да знаят и които имат потребност от възобновяване и ободряване на хоризонталната маркировка в сходство със законовите условия и правила. Сигурни сме, че с ваша помощ - на нашите читатели, описът с улици и булеварди, където би трябвало да се постави пътната маркировка ще набъбне неимоверно. 

Зимата чука все по-често на вратата ни, а доста добре знаем, че през студените месеци времето е тъмно даже денем, а вечерта настава по-бързо. Затова отвесната и хоризонтална маркировка в сходство със закона е от изключителна значимост за безвредното напредване през града.

Очаквайте отговорите на Община Пловдив по тематиката, които Plovdiv24.bg насочи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР