Къде е кметът ? Този въпрос отправи независимият общински съветник

...
</TD
>Къде е кметът ? Този въпрос отправи независимият общински съветник
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Здравко Димитров стана кмет, за да се забавлява чрез многобройните му всеизвестни софри

Къде е кметът? Този въпрос насочи самостоятелният общински консултант посредством пост във фейсбук, видя Plovdiv24.bg .

Ето какво разяснява още той:

Към днешна дата се намира на 10-дневна командировка в Япония. Това би било нещо обикновено, първо, в случай че командировката не беше толкоз дълга и, в случай че беше за първи път. За голямо страдание, по-голямата част от мандата си, е в отпуска, в командировка в чужбина, или в болничен. Всичко това е симптоматично за ръководството на Община Пловдив.

Освен, че се харчат доста средства, общински пари при сходни дълги командировки, в тази ситуация кметът Димитров е заедно с трима свои заместници. Това демонстрира неговото отношение към проблемите в град Пловдив.

В миг, в който Пловдив е в по-голямата си част разкопан и с незавършени обекти. В миг, в който голяма част от общинските предприятията са спрели да работят. В миг, в който Пловдив се нуждае от управител, който всекидневно да обгрижва потребностите на своя град кметът Димитров за следващ път избяга в чужбина.

Защо това е значимо? Защото при доста от значимите решения за Пловдив кметът бяга от общината. Например, когато два пъти имаше периоди, в които трябваше да апелира вписването на измененията в собствеността на Международен панаир - Пловдив, още веднъж избяга.

Когато би трябвало да се взимат значими решения, като огромни за града планове и като обезпечаване на средства, кметът още веднъж бяга от отговорност и я трансферира на своите зам.-кметове или на Общински съвет. Какъвто е мениджърът на една конструкция, такава е и общината. В момента сянката, която хвърля върху Община Пловдив, е сянка на безнаказаност.

Ние имаме един мандат като метод на приложимост за персонални цели. Очевидно Димитров не пристигна в Пловдив, с цел да бъде кмет, да бъде добър управител и да направи по този начин, че нещата да се случват по сгоден за пловдивчани метод, а пристигна, с цел да се забавлява. Било то посредством голям брой публични поръчки, било посредством вървене по екскурзии, било посредством многочислените му станали общоизвестни софри.

Това би трябвало да се промени, колкото по-бързо хора като и неговия екип бъдат отстранени от Община Пловдив, толкоз по-бързо общината ще се върне към своето обикновено действие. Пловдив заслужава повече!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР