Живеещи в района на Централна гара, където в момента е

...
</TD
>Живеещи в района на Централна гара, където в момента е
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Работниците от пробива под Гарата пукат тръби, не са наясно с чертежите, безобразие!

Живеещи в региона на Централна гара, където сега е разкопано поради пробива по гарата, сигнализитат, че за последните 48 часа няколко пъти служащи пукат или измъкват една от тръбите на водоподавенето към тях.

" Имаме вода за малко. От нощес досега сме имали вода не повече от два часа ", споделя Десислава Манева, бременна и с дете на 7 година

След следващото прекъсване на водата брачният партньор й слиза долу. Обиколил е обекта. Нямало е никакви осведомителни табели с контакт на фирмата-изпълнител.

" За повторно през днешния ден се свързват с ВиК, които споделиха, че това не е техен обект и би трябвало да се обърнем към компанията ", изясни Манева.

След втория сигнал към 15,00 часа са пристигнали от ВиК. Сглобили са тръбата и сега имат вода, само че фамилията се притеснява, че не се знае за какъв брой време.

" Откакто са почнали ремонта (около месец), пукат тръби, където копнат, защото не са наясно със схеми и чертежи. Ние бедстваме без вода през ден, през два, безсрамие ", възмутена е дамата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР