Живеещата в Хисаря Виолета Богданова се яви в Районен съд

...
</TD
>Живеещата в Хисаря Виолета Богданова се яви в Районен съд
Коментари Харесай

Тази е Виолета - шофира надрусана с дете в колата, няма и книжка

Живеещата в Хисаря Виолета Богданова се яви в Районен съд - Пловдив и се призна за отговорна през вчерашния ден по обвиняване в шофиране след приложимост на наркотични субстанции, както и за владеене на високорискови наркотични субстанции, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

32-годишната жена е била спряна от патрул в Хисаря на 14 декември 2022 година. Тя е управлявала лек автомобил " Мерцедес ", криволичейки по пътя, а в колата е возила дребната си щерка.

Тестът за опиати посочил приложимост на амфитамин, а при притърсването й са открити общо 7,416 грама високорискови наркотични субстанции, на стойност 444,83 лева Освен това Виолета Богданова не имала удостоверение за ръководство на МПС.

След като призна всички обстоятелства и условия в обвинителния акт, Богданова подписа съглашение с прокуратурата. Тя получи условна присъда от 11 месеца отнемане от независимост, с 3-годишен изпитателен период. Освен това младата жена бе санкционирана с 1000 лв., а ще заплати и разноските по делото в размер на 108 лева Присъдата е дефинитивна и не предстои на обжалване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР