Жителите на Цалапица се събират на пореден протест днес пред

...
</TD
>Жителите на Цалапица се събират на пореден протест днес пред
Коментари Харесай

Жители на Цалапица се събират на пореден протест в Пловдив

Жителите на Цалапица се събират на следващ митинг през днешния ден пред Прокуратурата в Пловдив, заяви в профила си във Facebook Атанаска Бакалова, майка на убития Димитър Малинов, видя Plovdiv24.bg . Тя приканва хората да ги поддържат, защото към момента няма правдивост за тях. 

" Димитър Малинов бе погубен грубо и заровен 7 дни! Искаме правдивост за Митко! Докога ще поносим децата на България да биват убити! На 26.02.2024г ще се гледа Държавен обвинителен акт по чл 294 за персонално укривателство от 13.30ч в Районен съд Пловдив! ", написа майката.

Протестът ще е от 10.00часа.

" Искаме по бързо Рангел Бизюрев да бъде екстрадиран от кралство Дания!Справедливост за Митко би трябвало да има! Възмездие и покой на душата му желаеме! ", написа още майката.

По-късно денем в съда ще се гледа делото за укривателство против близнаците Валентин и Борислав Динкови. Към момента двамата са в ареста.

Протестиращите упорстват делото да не започва преди довеждането на Бизюрев за разпит. Те считат, че единствено по този начин ще бъде разкрита обективната истина и няма да останат ненаказани и другите участници в жестокото ликвидиране.

Преди дни майката на Митко показа пред медиите, че единият от близнаците се обадил по телефона на собствен другар и му споделил, че на 26 февруари излиза на независимост. Тя твърди, че разполага с фрагменти от охранителни камери, на които се виждат пет силуета дружно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се счита, че е осъществено убийството и по думите й може да става въпрос и за четвърти човек, който е бил очевидец и възможен участник в закононарушението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР