Жителите на Белащица искат оставката на шефа на Басейнова дирекция.

...
</TD
>Жителите на Белащица искат оставката на шефа на Басейнова дирекция.
Коментари Харесай

Жителите на Белащица искат оставката на шефа на Басейнова дирекция

Жителите на Белащица желаят оставката на шефа на Басейнова дирекция. От обява в обществената мрежа разбираме, че на 28 април в 11 часа, те ще се съберат на митинг пред постройката на институцията в Пловдив. Ето какво още гласи обявата:

Със заповед на Басейнова дирекция " Източнобеломорски регион “ от 12.09.2022 година бе учредена санитарно-охранителна зона – подземни води, към два броя каптирани естествени извори за публично питейно-битово водоснабдяване на село Белащица. Тази заповед решаваше и казуса с водата, и въпроса с кариерите, които са неприемливи при по този начин учредената зона.

Днес беше извършено първото съвещание пред Пловдивския административен съд по жалбата на Холсим. По делото нямаше представител на Басейнова дирекция, който да отбрани издадената заповед, който да се бори за публичния интерес, който да свърши работата, за която му се заплаща.

Искаме оставката на шефа на Басейнова дирекция " Източнобеломорски регион “ и няма да се примирим с следващото безгрижие на институциите, които показват,че няма проблем с водата, няма издадена заповед и няма проблеми в Белащица!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР