Жена в Русе е задържана за хулиганска проява и срещу

...
</TD
>Жена в Русе е задържана за хулиганска проява и срещу
Коментари Харесай

Задържаха украинка в Русе за проява на агресия към полицията, рязко скочила в полицейска кола

Жена в Русе е арестувана за хулиганска демонстрация и против нея е формирано бързо произвеждане. Тази нощ към 01:55 часа полицейски екип от Второ районно управление (на МВР) при обход по бул. " Тутракан " в Русе, в региона до №44, е открил паркиран погрешно товарен автомобил с прикачено полуремарке с марка и с задгранични регистрации.

При последвалите полицейски дейности за осъществяване на инспекция и документиране на откритото нарушаване. Първоначално лидерът на товарния автомобил е отказал да даде документите си на чиновниците.

Впоследствие е станало ясно, че той е украински жител на 49 година, а дружно с него в автомобила има жена на 54 година, също украински жител, оповестяват от ОДМВР-Русе.

Докато тече инспекцията дамата е слязла от тира и е почнала ненадейно да буйства и рита, като внезапно е скочила в полицейската кола, съборила е камера, сложена на предното стъкло на служебния автомобил и е развалила друга инсталация, намираща се на таблото. Тя е била арестувана от служителите на реда и отведена в отделение на Министерство на вътрешните работи.

Случаят е документиран и е стартирано бързо произвеждане, предвид на закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс, като работата по него продължава. 54-годишната жена е арестувана за период до 24 ч. със заповед по ЗМВР.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР