Жена съвсем възпитано и без никаква ирония в групата Забелязано

...
</TD
>Жена съвсем възпитано и без никаква ирония в групата Забелязано
Коментари Харесай

Бъдеща жителка на Пловдив: Искаме да купим апартамент в Оазис 3. Как е там?

Жена напълно възпитано и без никаква подигравка в групата " Забелязано в Кючука " попита за съвет:

" Имаме желание да купим апартамент в комплекс " Оазис 3 ". Не сме от града и не сме осведомени с квартала и комплекса. Ще се радваме да получим съвет, да споделите опит и усещания, с цел да можем да преценим дали това е нашето място. Основно ни интересува качеството на строителството, равнище на шума и какъв брой добре са шумоизолирани самите жилища ".

За страдание множеството от мненията към дамата не бях в най-хубавия звук. За жителите на " Южен " презастрояването на квартала е болна тематика и за тях преселниците от Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора се трансформират в изкупителна жертва.

Ето част от мненията:

" Първо би трябвало утвърждение от племенния съвет на Кючука. После се прави молебен с петел и най-после споделяме тежката дума "

" Не се забивайте в бетонното гето на Пловдив. Няма къде да си разходиш кучето, има две места в целия квартал къде да си закараш децата да поиграят, слънце ще огрее в жилището ви в случай че сте най-малко на 4-ия етаж или нагоре. Само бетон и тиня стана тоя квартал. "

" Отидете да поживеете в тая дупка чартърен няколко месеца с цел да разберете каква неточност ще извършите! "

" Ако сте от Смолян, Девин, Кърджали и сходни градове, то това е вашето място "

" По добре си купете къща към Пловдив или в някое от околните на Пловдив села. "

" Никакъв Оазис не е, а затвор от четири стени, прекалено много хора, които съм чувал, че се бият за нелепости тъй като са пасмина от всевъзможни краища и тн. Споделяли са ми за проблеми с паркирането.

Аз персонално не бих желал да пребивавам там. "

" Недейте! Особено в случай че нямате гараж, тук на кореняците, едно време дядовците им на местата, където са си държали каруците автоматизирано стават техни паркоместа и в случай че паркираш там си изгорен. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР