Изтъкнатият дерматолог и алерголог доц. д-р Румяна Янкова ще ръководи

...
</TD
>Изтъкнатият дерматолог и алерголог доц. д-р Румяна Янкова ще ръководи
Коментари Харесай

В Пълмед ще тестуват безплатно за кожни алергии, включително пост-ковидни

Изтъкнатият кожен лекар и алерголог доцент доктор Румяна Янкова ще управлява провеждането на XV Национална акция за диагностика и профилактика на кожни алергични болести от 4 до 8 декември в ръководения от нея Център по алергология и дерматология на Университетски медицински комплекс " Пълмед “ - Пловдив. Тази година водещата тематика на акцията са Кожните алергии в дейния живот след пандемията (POST-COVID). 

Националната акция се провежда за поредна година по самодейност на Секцията по дерматоалергология към Българското дерматологично сдружение и е под егидата на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) и Европейската самодейност за профилактика на професионалните болести на кожата (EPOS), в която вземат участие 30 европейски страни.

Графикът на безплатните прегледи е следният: 4 декември от 09:00 до 11:00 ч., 5 декември от 10:00 до 13:00 ч. и 6 декември от 11:00 до 13:00 ч., като надлежно на 7 и 8 декември ще се извърши отчитане и разбор на резултатите, ще се дават наставления за лекуване и ще се възнамеряват спомагателни действия с пациенти. 

Предварителното записване за обзор става на тел. 032/607300 или непосредствено през платформата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР