Изборният ден в област Благоевград започна в спокойна обстановка, съобщиха

...
</TD
>Изборният ден в област Благоевград започна в спокойна обстановка, съобщиха
Коментари Харесай

Спокойна е обстановката в началото на изборния ден в Благоевградска област

Изборният ден в област Благоевград стартира в спокойна конюнктура, оповестиха за " Фокус " от ОДМВР - Благоевград. 

Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаването на умерено протичане на изборния ден. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са съотносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия 02 90 112 98 и имейл [email protected]

Създадена е организация и звената на Дирекция " Български документи за идентичност “ ще работят в днешния ден от 08:30 до 19:00 часа. Те ще издават удостоверения ( за изгубени /откраднати/ повредени/ унищожени персонални карти и документи с изминал срок) с оглед упражняваните права на жителите.

Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се използването на телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане метода на гласоподаване. Служителите на Министерство на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има съответното решение на изборната комисия.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР