Ивайло Спасов е зам.-председател на КОД-Пловдив и с преференция 102

...
</TD
>Ивайло Спасов е зам.-председател на КОД-Пловдив и с преференция 102
Коментари Харесай

Ивайло Спасов, КОД: Левите политици рушат доверието в администрацията

Ивайло Спасов е зам.-председател на КОД-Пловдив и с преференция 102 в листата на партията в Пловдив и Пазарджик. Завършил е " Публична администрация “. Занимава се с администрация и ръководство на човешки запаси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, налично и бързо административно обслужване, бистрота в ръководството, опазване на чистотата на българския език.

Нека бъдем директни: от работа по политически поръчки обществената администрация е лишена от време и запаси за възстановяване на личната си организация и административното обслужване на жителите. Същевременно престижът ѝ търпи съществени вреди.

Често хора, определили себе си за политици, спекулират с неразумни изказвания, с цел да реализиран политическа цел. За страдание, въвличат в случките си и администрацията, без тя да е взела присъединяване. Единственото, което се случва обаче, е, че експертите влизат в пояснителен режим, нагнетява се на напрежението и се покачва отрицателното отношение към институциите.

Ярък образец за мен е скорошното изявление на министъра на финансите Росица Велкова по отношение на опцията за смяна на курса на лв. към еврото и даже банкрут на страната. Думите на госпожа Велкова, които бяха отвън сферата на подготвеност на МФ, отекнаха на интернационално равнище и тормозиха вложителите. Дори ангажираха Българска народна банка да дава отговор и тушира напрежението. Ето за какво съгласно мен е извънредно необикновено специалист от министерството да си е поставил главата в торбата и да е взел участие в изработването на това мнение.

Резултатът обаче е, че за следващ път една институция опровергава изказванията на друга, а експертите от администрацията отново са на подсъдимата пейка на обществото. Това е един от признаците на болната ни държавност и практиката на левите политици да си играят със страховете на хората, вместо да обезпечат междуинституционална координация и синхрон на информацията.

Дясната политика, която пазиме в КОД, стои зад истината и спазването на разпоредбите. Тя противостои на всеки опит да се объркват и побъркват българите в името на нечии политически цели или припрян пиар. Силната страна следва процедурите и след завършването им афишира решения или резултати. Тя не репресира посочен за неуместен бизнес, нито затруднява опитите му да изплува на повърхността, спазвайки разпоредбите. Напротив, улеснява административния път за свободна гражданска самодейност и пази изискванията за същинска конкуренция.

На 2 април гласувайте за КОД с номер 11.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР