Историческите центрове на развитите европейски градове са техните лица, най-посещаваните

...
</TD
>Историческите центрове на развитите европейски градове са техните лица, най-посещаваните
Коментари Харесай

Продължава пълната промяна в историческия център на Бургас

Историческите центрове на развитите европейски градове са техните лица, най-посещаваните и снимани региони. Бургас също има своята забавна архитектура и характерен дух, които харесват на мнозина. Наред с подкрепяне на грижата за постройките, Община Бургас влага целеустремено и в възобновяване на инфраструктурата в историческото си ядро. Но по подобен метод, че да се запазят бохемската визия и отпечатъкът на историята.

Кметът, съпроводен от заместника си инж. Чанка Коралска, инспектира работата по ул. " Доктор Нидер “. Там ВиК сложи нови тръби по цялата дължина. След тях минаха и други оператори на подземни мрежи. Сега Общината е упълномощила работа по създаване на тротоари и отводнителна система, която напредва. От понеделник ще стартира разпореждане на паважна настилка по ул. " Доктор Нидер “, където ще има ново осветяване, антипаркинг колчета.

На прилежащата улица " Райна Княгиня “, която има и изход на основната пешеходна " Богориди “, към този момент работи ВиК. От държавното сдружение твърдят, че доникъде на май ще подменят тръбите. След тях още веднъж ще влезе на терен Общината с разпореждане на павета, тротоари, озеленяване, осветяване.

Същото ще се случи и на улиците " Лавеле “ и " Шагунов “, само че откакто първо ВиК подмени старите тръби. На тези местоположения Община Бургас ще работи с класическа паважна настилка, а не с асфалт.

" Вярвам, че с осъществяването на ремонтите ще създадем тази част на града още по-интересна, посещавана и удобна за развиване на бизнес. “, сподели кметът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР