Истински екшън се е разиграл салон за красота в блок

...
</TD
>Истински екшън се е разиграл салон за красота в блок
Коментари Харесай

Неадекватен клиент сътвори истински екшън в бургаски салон за красота

Истински екшън се е разиграл салон за хубост в блок 77 в ж.к. “Лазур “.

Видимо несъответстващ мъж е вилнял в обекта, откакто схванал, че фризьорката не може да го одобри, тъй като няма свободни часове. 

" Влезе в салона и попита дали мога да го подстрижа. Тогава имах клиентка и нямаше по какъв начин да откликна на желанието му. Всички часове за деня ми бяха цялостни. Той се ядоса. Започна да ме бута с ръце и аз паднах на земята. Помолих го да спре, само че той продължаваше. Предупредих го, че съм бременна и се пробвах да се завъртя на другата страна, с цел да не попадат ритниците му в корема, само че той още веднъж не спря. Сякаш още по-силно се разяри. Истинско знамение е, че в този миг се намеси едно момче, което минавало около салона и ме е видяло на земята. Той го озапти и по-късно извикахме полиция. По-късно разбрах от следователите, че му е изработен тест за алкохол, който бил позитивен. За този мъж знам, че се споделя Джолис и е към 50-годишен. Той е с арабски генезис. Мой клиент е, идвал е и преди, само че в никакъв случай не се е държал по този метод. Радвам се, че е арестуван, само че аз към момента се опасявам за моя живот и този на детето, което нося. Заради този случай към този момент заключвам вратата на салона си “, споделя пред " Флагман " пострадалата.

Нападателят е арестуван за 24 ч., формирано е бързо досъдебно произвеждане. Пострадалата си е извадила здравно и ще съди нападателя. Предстоят й прегледи при гинеколог, с цел да се откри дали плодът не е потърпевш.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР