Искам да изляза от ареста, молеше Апелативния съд в Пловдив

...
</TD
>Искам да изляза от ареста, молеше Апелативния съд в Пловдив
Коментари Харесай

Фалшификатор №1 на Пловдив към съда: Пуснете ме, за да се грижа за мама

Искам да изляза от ареста, молеше Апелативния съд в Пловдив 56-годишният Иван Богоев, арестуван на 2 декември за отпечатване на подправени документи.

Адвокатката му Пламена Димова изясни, че на 8 декември бащата на Богоев умрял, до момента в който синът му е в ареста, пишат от " ". Сега трябвало да излезе, с цел да се грижи за старата си майка.

 

Братът на Богоев бил с две близначета и нямал опция да обърне внимание на остарялата жена. А синовете на задържания имали дребни деца и трябвало да ги гледат.

Иван Богоев е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група, изработвала и разпространявала подправени документи. Според прокуратурата той дружно с Мерсин Мехмед и Хюсеин Расим ги пласирали в Пловдив, Разград и други градове. Продуктите им стигали до Германия. Предлагали паспорти по 300 евро, а персонални карти и шофьорски книжки - по 250.

30-годишният Мехмед и 68-годишният Расим бяха освободени под гаранция още преди Окръжният съд да дефинира мярката за неотклонение на пловдивчанина.

Според прокурор Иван Перпелов съображение за измяна на ареста на Богоев няма. И добави, че арестуваният е  осъждан неведнъж.

" Напълно ви съчувствам, само че има способи, по които да се поставят грижи за възрастните хора ", изясни арбитър Христо Крачолов, преди защитата да изведе Богоев от залата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР