Инспектор Иван Петков поема ръководството на Пето РУ в Пловдив.

...
</TD
>Инспектор Иван Петков поема ръководството на Пето РУ в Пловдив.
Коментари Харесай

Пето районно в Пловдив с нов шеф

Инспектор Иван Петков поема управлението на Пето районно управление (на МВР) в Пловдив. Функционалното осъществяване на длъжността за шеф на Пето районно управление (на МВР) му е предоставено със заповед на шефа старши комисар, който го показа през днешния ден пред състава на подразделението в наличието на заместника си комисар Димитър Събчев.

Инспектор Иван Петков е роден през 1987 година. Непосредствено след довеждане докрай на Академия на Министерство на вътрешните работи през 2011 година стартира работа като младши проверяващ служител на реда към отдел " Досъдебно произвеждане " при ОДМВР Пловдив.

От март 2013 година е преназначен като шпионин в бранш " Криминална полиция " на Трето районно управление (на МВР). Същата позиция заема и в интервала от 2015 до сегашния миг в отдел " Криминална полиция ", като учредената линия на активността му е обвързвана с закононарушенията срещу личността.

За проявено усърдие и професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности неведнъж е получил оценки от управлението на Министерство на вътрешните работи и на дирекцията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР