Инсинераторът в Пловдив отново ще бъде предложен на Общинския съвет

...
</TD
>Инсинераторът в Пловдив отново ще бъде предложен на Общинския съвет
Коментари Харесай

Пак ще търсят концесионер за инсинератора в Пловдив

Инсинераторът в Пловдив още веднъж ще бъде препоръчан на Общинския съвет да гласоподава даването му на концесия. Това планува планът на проекта за деяние за общинските концесии, оповестен в уеб страницата на Община Пловдив, предава Plovdiv24.bg .

В предходния мандат предлагането беше внасяно за разискване няколко пъти, само че по този начин и не събра нужния брой гласове, с цел да бъде признато.   съветници единомислещо отложиха тематиката за ново разглеждане за някоя от идващите сесии. Администрацията тогава беше заложила еднократна такса 500 000 лева, годишна вноска 70 000 лв., период - 35 години. 

Сега в параметрите се планува концесията да е за 35 години, с опция за удължение с още 11,7 година Задължителната капиталова стратегия за въвеждане на обекта в употреба е 2 години, като концесионерът ще има обвързване да поддържа обекта в експлоатационна валидност през целия интервал на концесията. Таксата ще е 3% от размера на чистите доходи от всички действия в инсинератора, само че не по-малко от 70 000 лева без Данък добавена стойност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР