Името на кмета на Община Благоевград е било замесено във

...
</TD
>Името на кмета на Община Благоевград е било замесено във
Коментари Харесай

Замесиха кметът на Община Благоевград Методи Байкушев във фалшива новина, свързана с Мартин Божанов Нотариуса

Името на кмета на Община Благоевград е било забъркано във подправена вест, обвързвана с Мартин Божанов " Нотариуса “, излиза наяве от профила на градоначалника в обществената мрежа Фейсбук .

В своя обява той написа, че през днешния ден в редица медии е бил оповестен материал, в който се твърди, че е сниман персонално от Мартин Божанов " Нотариуса " да пие кафе от 100 лева в неговото персонално кафене и другарски да му се усмихва. Публикувано е и самото видео, за което се твърди, че е снимано от Божанов.

Нищо от написаното не е правилно, твърди кметът Байкушев и показва следните обстоятелства:

" 1. Видеото е снимано през 2019 година По това време притежател на кафенето е Станислав Бачев от Благоевград, който го оперира посредством компания Еспресо Култура ЕООД. Бачев продава бизнеса на Божанов цели три години по-късно като му продава компанията. Сделката е вписана в комерсиалния указател през юни 2022 година

2. Авторът на видеото не е Мартин Божанов, а Борис Секулски - също от Благоевград.

3. Не укривам, че обичам положително еспресо, само че в никакъв случай не ми е минавало през мозъка да пия кафе за 100 лева

Поне едно стана ясно - очевидно не могат да се намерят същински компромати за мен “, добавя кметът на Община Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР