Идеите на Васил Терзиев за столицата бяха засенчени от скандала

...
</TD
>Идеите на Васил Терзиев за столицата бяха засенчени от скандала
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Идеите на Терзиев бяха засенчени от историята с ДС, Григорова направи силна кампания

Идеите на Васил Терзиев за столицата бяха засенчени от абсурда с родословието му, а направи мощна акция. Това съобщи Любомир Аламанов, информационен специалист, в предаването " Денят на Фокус “ по Радио " Фокус “. Той отдава фотофиниша на няколко фактора. " От една страна, направи доста мощна акция. Тя съумя да консолидира доста разнообразни гласоподаватели от политическия набор. Успя да насочи обръщение към симпатизантите на Българска социалистическа партия – хора с носталгия по остарелия режим, също и към по-патриотичните хора. Национализация, връщане на общината като главен състезател в грижата за " дребния човек “ – това бяха съществени точки в нейните послания “, разясни Аламанов.

Много хора помислиха, че Григорова ще изгони " неприятните западни компании “, че ще скапе концесиите в София. Тя съумя да бъде ясна и разбираема. От тази позиция акцията на Терзиев бе по-студена и по-далечна, даде оценка Аламанов: " Може би има страхотни хрумвания, само че на равнище акция Терзиев изглеждаше леко леден технократ. “

Технократите мъчно печелят диспути, тъй като в тези диспути нормално участниците прекалено много дават обещание, без да упоменат методите, по които ще изпълнят обещаното, даде пояснение.

Аламанов. " Един щаб отхвърли спор в Българска национална телевизия и БТВ, различен – в " Дарик “. Разделиха се с резултат едно на едно “, разясни той.

" Терзиев беше обект на офанзива от доста страни и по доста тематики, изключително за родословието му. През огромна част от акцията на слушахме концепциите му за София, а дали е виновен за делата на дядо му, татко му или отдалечен чичо. На моменти се справяше, на моменти – не. Атаките бяха толкоз мощни, че всичко други се загуби на този декор “, обясни Любомир Аламанов.

" Рядко разясня думите на Борисов, тъй като той заран споделя едно, вечер-друго, а на идващия ден – трето. Виждаме, че гласоподавателите на ГЕРБ на втори тур главно са подкрепили Григорова. Ако Терзиев беше изгубил, виновността щеше да бъде отчасти на гласоподавателите на ГЕРБ. Относно сглобката, тя е въпрос на комплицирани диалози – алтернативата е длъжностен кабинет на президента Радев и прекъсване на процесите по влизането ни в Еврозоната “, приключи разбора си информационният специалист.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР