И милиони да ми предложат, нищо няма да върне това,

...
</TD
>И милиони да ми предложат, нищо няма да върне това,
Коментари Харесай

Залята с киселина гадателка: Кой плаща на тези скъпи адвокати? Защо няма присъди?

" И милиони да ми предложат, нищо няма да върне това, което претърпях. Никой не съм лъгала, няма нищо правилно в това ", сподели залятата с киселина Антоанета Тодорова минути след привършване на съвещанието пред кореспондент на Plovdiv24.bg.

Пострадалата за първи път приказва обществено и изрече своята позиция.

" Чудя се за какво още няма присъди. Кой заплаща на тези скъпи юристи? Това са доста скъпи юристи. Поръчителят е платил всичко, с цел да ги отърват. Това е един пъкъл. Тези са просто едни реализатори. Ние нямаме допирни точки, за какво им е да го вършат. ", сподели тя.

Тони и партньорът й бяха безапелационни, че в основата на всичко е известна бизнес дама от София. Жената се е възползвала от помощта й дълго време, с цел да завоюва правосъдна борба против счетоводителката си, която е съумяла да й отмъкне към 2,8 милиона лв..

" 5 години губеше, застанах до нея и тя го завоюва. Това в случай че е признателност, аз съм трамвай.Дали са й подправена информация, доста подправена, че съм работила с хожда. Това са цялостни нелепости. Аз разбрах, че този ходжа взима ужасно доста пари. Аз не го познавам. Решила е, че това е разновидността да ме накаже, само че аз нямам нищо общо. Не го познавам този човек. Не знам от къде е пристигнала тази информация при нея, не желая и да знам, само че и нея би трябвало да я санкционират. Това е просто нечовешко. ", показа още тя.

Според гадателката е допустимо е подправената информация да е дадена от съперници. Тя изрази подозрение, че въпросната дама ще бъде викната на разпит, тъй като е на състояние с което може да избегне всички каузи и задължения.

На предходното съвещание

" Нищо не съм желала. Спомена го адвокатката, че това го дават по закон. Ние не сме желали никакви пари.И милион да ми предложат, няма да върнат това, което претърпях. 

Жената показа, че жилището й е станало обект на нападения неотдавна. 

" Доскоро пращаха човек, който се е мъчил да отвори жилището, с цел да вземат нейната фотография / визирайки фотография на бизнес дамата от София/. Искат да заличат всички елементи, че сме имали нещо общо.

Припомняме, че на днешното съвещание съдът удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража " на Йордан Цветанов и позволи желанието на бранителя на Веселин Вълчанов за подписване на съглашение с прокуратурата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР