Хубаво е отговорни хора да управляват нашите общини и градове,

...
</TD
>Хубаво е отговорни хора да управляват нашите общини и градове,
Коментари Харесай

Експерти по пътна безопасност: Тодор Чонов се съобразява с нашите препоръки как да опазим живота и здравето на пловдивчани

" Хубаво е виновни хора да ръководят нашите общини и градове, с цел да подсигуряваме сигурността на придвижване, изключително на децата, тъй като те са нашето бъдеще ", разясниха специалистите по пътна сигурност Диана Русинова и Ангел Попов във връзка кандидатурата на за кмет на Пловдив.  

" През последната година работихме взаимно по проблемите на сигурността в Пловдив. Когато сме почукали на неговата врата, освен сме срещнали нужното схващане, освен ни е изслушвал, само че нормално това, което предлагаме, той го и прави. Защото в случай че не свършим нашата работа, най-после имаме жертви и потърпевши на пътя. Отговорността ни като общество е да пазим нашето завещание и бъдеше – децата. Това става в тясно съдействие сред неправителствените организации, общините и държавните институции ", уточни Диана Русинова.

Според изнесени от нея статистически данни един на всеки 10 души, излизайки от вкъщи си, става участник в пътнотранспортно произшествие, а един на всеки трима или ще извърши, или ще стане очевидец на пътно произшествие. Това още повече усилва отговорността на институциите за предприемане на съответни превантивни ограничения.    

Ангел Попов добави, че при наблюденията си в Пловдив са установили, че децата са по-отговорни. Преди да стъпят на пешеходна пътека, те се оглеждат наляво и надясно дали идва автомобил, до момента в който възрастните не го вършат – усещат се господари на пътя.  

" Благодарение на Чонов – сподели той, – от една година съвсем непрекъснато сме в Пловдив. Обследвахме и въздействието на транспортните средства върху чистотата на атмосферния въздух. Няма замърсяващи, има неизправни коли. Около  15-17 % от колите влизат в пешеходните зони и замърсят повече от всички останали. Това не може да продължава и дружно с сме разискали нужните ограничения по какъв начин тази процедура да се спре. "

" През дългата ми  кариера и в Министерство на вътрешните работи, където започнах като патрулиращ служител на реда в КАТ и стигнах до шеф на регионалната дирекция, и като заместник-кмет по превоза в общината, сигурността на придвижването постоянно е била мой приоритет. И по този начин ще бъде ", увери Чонов.

е претендент за кмет на Пловдив, повдигнат от политическа партия " Свобода ". На локалните избори на 29 октомври пловдивчани могат да гласоподават за него с номер 49 в интегралната бюлетина, а по този начин също за кмет на регион " Северен " Нели Симеонова-Николова и за листата с претенденти за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР