Халотерапия в солна стая е най-новата услуга, която Комплексът за

...
</TD
>Халотерапия в солна стая е най-новата услуга, която Комплексът за
Коментари Харесай

Откриха нова солна стая в Пловдив

Халотерапия в солна стая е най-новата услуга, която Комплексът за обществени услуги " Олга Скобелева “ ще предлага на нуждаещите се деца и младежи в центъра.

" Това е следващата добра самодейност. Идеята се роди след диалози с родителите на децата, посещаващи центъра, които споделиха, че виждат позитивно влияние при предходни визити на подобен вид стаи “, показа шефът на Дневния център за деца и младежи с увреждания Албена Банчева.

Терапията със сол е натурален способ за профилактика, подсилване на организма и възстановяване на общото здравословно положение. Солната стая работи антивирусно, предлага се при лекуване на кожни болести, потребна е и за проблеми с дробовете.

На откриването участваха зам.-кметът по спорт, юношески действия и обществена политика и шефът на Дирекция " Социална политика “ Веселина Ботева.

" Приветствам тази самодейност и се надявам ползвателите на услугата да усетят усъвършенстване на тяхното здравословно положение. В лицето на Община Пловдив имате сигурен сътрудник, който ще продължи да подкрепя развиването на обществените услуги в града “, съобщи.

Веселина Ботева насочи благодарности към екипа на центъра и акцентира, че точно те са хората, които вършат допустимо Пловдив да е градът с най-добре развитата обществена инфраструктура.

Откриването на солната стая съответствува и с 15-годишнината от откриването на центъра, в който през годините е помогнато на повече от 250 деца и младежи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР