Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите

...
</TD
>Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите
Коментари Харесай

Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите ни

" Гранична полиция " сподели има ли опашки от коли по границите ни към 18 часа. Според известието им трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е следният: 

Границата с Румъния



Трафикът е интензивен на вход и излаз на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин “ на изход и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация.

Преминаването през съвместните гранични пунктове " Кайнарджа " / " Липница “ и " Крушари " / " Добромир “ се реализира съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа.

Границата с Гърция:

Към 14 часа трафикът към Гърция е естествен.

На 6 юли беше извършена среща на шефа на ГДГП гл. комисар Антон Златанов с управлението на полицейската дирекция в Серес, вследствие на което е синхронизирана взаимната активност на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон “. Използва се цялостният потенциал на пункта. Служителите на Групово дело " Гранична полиция “ работят на 6 гишета на излаз от България – 4 за леки коли, 1 – за рейсове и 1 за камиони; на вход – 3 за леки коли, 1 – за рейсове и 1 – за камиони. При липса на рейсове леките коли се пропущат и на техните трасета.

Времето за изчакване на жителите на Европейски Съюз е сведено до най-малко.

ГДГП препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - ГКПП " Илинден ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ивайловград " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник ".

През гранични пунктове   " Маказа ",  " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия

Трафикът е интензивен на вход на ГКПП " Калотина ".

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата с Република Северна Македония

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

Границата с Република Турция

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР