Гражданите на Пловдив все по-често показват и се жалват от

...
</TD
>Гражданите на Пловдив все по-често показват и се жалват от
Коментари Харесай

Пловдивчанка показа спирка и отправи горещ апел към местната власт

Гражданите на Пловдив все по-често демонстрират и се жалват от положението на градския превоз в града под тепетата. Как наподобява последната спирка на рейс 21 сподели жена във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ", видя  Plovdiv24.bg.  Ето какво написа тя в мрежата, като разгласява и фотоси, с цел да онагледи обстановката:

" Това е последна спирка на рейс 21! Тя се намира в регион " Северен " против Търговска колегия Марица. В непосредствена непосредственост до Арман махала.

Автобус 21 е единственият рейс, от кв. " Изгрев " за кв. " Кършияка ".

Освен сериозно изглеждащата последна спирка, рейсът постоянно е неточен. Дори сега го очаквам 30 мин., а през това време минаха три броя 12-ки.

Друго нещо, което е изнервящо и рисково, е фактът, че автобусът непрекъснато се цялостни, защото множеството пуснати по линията рейсове са дребни.

Въпреки отрицателните неща, които съпътстват всеки пасажер на 21, има нещо положително - шофьорите/кондуктори са постоянно възпитани, ( поздравяват и изпращат с усмивка), въпреки и постоянно да са изнервени и препускащи, като родственици н а Шумахер.

Апелирам към институциите, които се грижат за тези обслужващи средства - апелирам ви, не засаждайте единствено дръвчета за едната фотография ами…

Пуснете още един рейс, който да минава през кв. " Изгрев " към кв. " Кършияка " и по дяволите направете тази спирка, тъй че хората да се усещат в безопасност и успокоение.

Погрижете се и за боклуците, които са в близост и в случай че би трябвало приобщете близкото място с купищата, тъй че, в случай че се наложи, вашето дете да хване рейса, да сте сигурни, че ще се прибере! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР