Гражданин се сърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже как полицаи

...
</TD
>Гражданин се сърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже как полицаи
Коментари Харесай

Пловдивчанин показа глоба с фиш: В нарушение съм, но тук не става въпрос за това

Гражданин се сърза с Plovdiv24.bg, с цел да опише по какъв начин служители на реда са го глобили ззаради погрешно паркиране. Според пловдивчанина той е бил жертва на " неправда "

Има диабет, с телково решение от 71%. Искам да опиша за една " неправда " към мен. Снощи на Гребната база пред хотел " Лендмарк " ми беше връчен фиш от служител на реда, регламентирайки че съм бил спрял на зона в която е неразрешено.

Не отхвърлям че това беше по този начин, само че на мен ми се наложи да спра, защото моята кръвна захар бе ниска и не можеше да карам безвредно. Не повече от 5 мин. след моето прекъсване дойде 2 коли на " Пътна полиция ", които пожелаха моите документи без да ме осведомят че считат да ме глобят.

След това ме извикаха, при което служителят на реда се обърна и ми сподели да се подпиша на фиша, без даже да ми прочете или да ми каже защо става на дума. Аз го попитах върху каква основа е този фиш. Той се обърна жестоко към мен и ми споделя " И питаш " след което продължава с поучителен звук да ми изяснява че не можело да се стопира там.

Аз му обясних че съм със заболяване и ми се е наложило, само че той ме прекъсна с въпроса и ми сподели: 

" Ще подписваш ли фиша или не "?

Не отхвърлям, че съм в неточност, само че съгласно мен тук не става въпрос за това, Просто считам, че а въпрос за човещина и по какъв начин към този момент хората с схващане са на изгубване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР