Граждани и днес изразиха недоволството си срещу преминаването на пловдивския

...
</TD
>Граждани и днес изразиха недоволството си срещу преминаването на пловдивския
Коментари Харесай

Протестиращи: През последните 15 г. панаирът се води умишлено към фалит

Граждани и през днешния ден показаха недоволството си против прекосяването на пловдивския панаир в ръцете на.

" През последните 15 години панаирът се води съзнателно към банкрут, с цел да се потвърди неговата ненужност. Това сподели пред камерата на Plovdiv24.bg Eлена Филипова, протестираща пред постройката на Общинския съвет.

" От хората, които са основали Панаира преди 130 години знаем, че до до 2007 година той е с годишна облага от 10 млн. лв.. Кое дружество в Пловдивска област е имало такава облага?, попита Филипова.

Георги Ковачев, който е пенсионер и свободен човек също стачкува против " мародерското плячкосване на Панаира “. " Той не е единствено на пловдивчани, той е на цяла България. Тези хора нямат никакъв морал и позор. Не може братя Обрейкови – радетели за Пловдив, със лични средства да построят този панаир, а те в този момент да го разграбват. Този предприемач – Гергов най-малко една стотинка от облагата вложил ли е в града “, попита протестиращият.

Той напомни биографията на, като се опита да изброи предприятията, които е оставил " като суха вейка “ - Фуражен цех в Труд, Фуражен цех в Стара Загора, месокомбината, Слънчев ден.

" Така ли да го оставим. Те към този момент желаят да ни вземат и слънцето, и въздуха,и водата. Оа ние да бъдем бездушни. Моля ви пловдивчани, включете се в митинга срещу обсебването на Панаира “, прикани Ковачев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР