Градският лидер на социалистите , втори в листата в Пловдив

...
</TD
>Градският лидер на социалистите , втори в листата в Пловдив
Коментари Харесай

Иван Петков: Нужни са радикални мерки

Градският водач на социалистите, втори в листата в Пловдив - град на коалиция " Българска социалистическа партия за България ", разяснява изборните резултати в града под тепетата. Ето какво сподели пред  Plovdiv24.bg :

" Независимо от късото време, с което разполагаше новото управление на градската организация, считам, че направихме добра акция и се опитахме да стигнем до всички наши членове. Важното е, че не допуснахме срив, както се надяваха съперниците ни. Ниската изборна интензивност ни тормози и сме обезпокоени, че нови избори след няколко месеца ще окажат още по-голямо въздействие. 

Даваме си сметка какво значат ниските резултати на Българска социалистическа партия. Червената линия е премината и би трябвало да се подхващат радикални ограничения за смяна и за усилване на работата измежду хората. Изборните резултати ще се разискват в идващите дни на всички равнища в управлението: на следващия ден има председателски съвет, по-късно съвещание на Изпълнителното бюро, а след доклада на предизборния щаб ще се организира градски съвет. 

Сега на напред във времето излизат два значими въпроса - накъде отива страната и какво се случва с организацията. ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР