Градската организация на БСП в Пловдив проведе дискусия на тема

...
</TD
>Градската организация на БСП в Пловдив проведе дискусия на тема
Коментари Харесай

БСП-Пловдив отбеляза 130 години от създаването си

Градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив организира полемика на тематика " 130 години социалистическо придвижване в Пловдив – минало, настояще и бъдеще “, оповестиха от пресцентъра на партията. Срещата, в която участваха към 150 индивида, продължи близо три часа. Модератор беше доцент Атанаска Тенева, а лектори бяха проф. Искра Баева, историкът доктор Иванка Митева и националният представител и ръководител на социалистите под тепетата.

С историческо изложение за социалистическото придвижване в Пловдив старт на форума даде доктор Иванка Митева. Проф. Искра Баева хронологично разяснява събитията след 09-ти септември, както и от интервала от началото на прехода насам. Пред аудиторията се разясниха доста настоящи въпроси, свързани със обществената страна, капитала в наши дни, бъдещето на лявото в интернационален проект, както и в България.

Бяха наранени и исторически неточните обстоятелства, които се появяват в сегашното, както в литературата, по този начин и в обществените мрежи. Обсъдени бяха също проблемите, с които се сблъсква пловдивската организация, и методите, които отсега нататък да се употребяват за одобряване на социалистите в Пловдив като поръчител за справяне с потребностите на обществото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР