Град Пловдив в момента води дори столицата по отношение на

...
</TD
>Град Пловдив в момента води дори столицата по отношение на
Коментари Харесай

Адв. Юлияна Рангелова: Пловдив води класацията по застрояване

Град Пловдив сега води даже столицата във връзка с броя издадени позволения за градеж. Калните точки са безпределно доста, а от там и замърсяването на въздуха е още по-голямо, това акцентира адв. Юлияна Рангелова по време на дебата за Пловдив по Българската национална телевизия. Въздухът в Пловдив е един от най-замърсените в Европа и това води до голям брой болести. Същевременно големи милиони се заплащат за чистотата на града, която обаче не е на нужното равнище, добави Рангелова. Според нея няма единна идея, нито за общия организационен проект, нито за зелените коридори за вентилация на въздуха в града.

По мотив превоза в града юрист Рангелова показа, че предлагането публичният превоз на град Пловдив да бъде общински е рационално, само че би трябвало да се направи прелиминарен разбор върху обстановката сега. " По Програма " Развитие на районите " 2021-2027 би могло да се трансформират доста неща, свързани с превоза в Пловдив. Необходима е само добра организация на ръководството на града. Задължително е да бъде сменена цялата материално-техническа база, за която и все още пловдивчани плащаме прекомерно скъпо " - безапелационна беше Рангелова. По думите ѝ към 41 млн. лв. на година коства градския превоз на пловдивчани, а отсреща те получават услуга, която е некачествена и със занижен надзор.

Според претендентът за кмет на Пловдив, когато се приказва за разходване на публичния запас, би трябвало авансово да се направи проверка на към този момент подписаните контракти, с цел да се види същинското положение на бюджета, на предлаганите услуги, приходите и разноските в Пловдив.

В програмата на Рангелова и нейния екип се планува и създаването на Бранд " Пловдив ", като целогодишна туристическа дестинация. " Тук имаме опция за доста типове обвързван туризъм, който в изискванията на публично-частно партньорство може да се развива и да носи съществени доходи на града. Пловдив дава неизчерпаеми благоприятни условия в тази посока. ", акцентира Юлияна Рангелова. По думите й за жалост нито една от тези благоприятни условия не е била оползотворена през последните 20 години.

Според адв. Рангелова присъединяване на жителите в ръководството на града не е невероятно. Обществените препоръки по значими за града въпроси, са една от формите, в които жителите ще могат да изричат своето мнение.

На въпрос за положението и интеграцията на жителите на кв. Столипиново, претендентът за кмет изясни, че интеграцията минава през усилване и особена роля на общината в просветителния развой. Няма различен метод, по който да бъдат интегрирани жителите, живущи там, безапелационна е Рангелова. По думите й община Пловдив е абдикирала от проблемите на хората в Столипиново, освен във връзка с чистотата, само че и във връзка с контрола върху престъпността. " Това е един от нашите квартали. Да се погрижим за него, значи да развием на по-високо равнище ръководството на самия град. ", показа още Рангелова.

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР