Години наред жители на благоевградския квартал Струмско умоляват институциите улицата,

...
</TD
>Години наред жители на благоевградския квартал Струмско умоляват институциите улицата,
Коментари Харесай

Кал и дупки: Години наред благоевградчани чакат улицата им да бъде асфалтирана 

Години наред поданици на благоевградския квартал " Струмско " умоляват институциите улицата, на която живеят да бъде асфалтирана. 

С " Фокус " се свърза жена, която персонално се е срещала с няколко от някогашните кметове на регионалния център. Нееднократно тя е поставяла въпроса за асфалтиране на улица " Юрий Гагарин ", само че все още резултат няма. 

Улицата в никакъв случай не е била асфалтирана. През 2019 година тогавашният кмет доктор Атанас Камбитов разпорежда да се направи нужното за полагане на трошен камък.

През 2022 година по времето на кмета Илко Стоянов стартира полагането на фрезован асфалт на улица " Юрий Гагарин ", само че до изцяло асфалтиране на улицата по този начин и не се стига.

Благоевградчани се надяват, че новото общинско управлението, в лицето на кмета Методи Байкушев, ще чуе тяхната молба и най-накрая улицата, носеща името на първия човек в историята на човечеството, който извършва космически полет, ще бъде асфалтирана и към този момент няма да наподобява на лунен пейзаж.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР