Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е

...
</TD
>Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е
Коментари Харесай

Да помогнем на този съпруг и баща от Русе да бъде със семейството си

Георги Колеолов е на 45 години от Русе. Той е брачен партньор и татко на две прелестни девойки, които жадуват баща им да се върне вкъщи, здрав. От съвсем една година той се бори с тежката болест - мозъчен израстък. За настоящото му лекуване се търсят близо 200 000 лева

През 2021 година животът на фамилията се прекатурва, откакто слагат диагноза на Георги – мозъчен израстък, който незабавно би трябвало да бъде опериран. След двумесечен курс на химио- и лъчетерапия в България, положението на Георги фрапантно се утежнява и лекарите тук приготвят фамилията за най-страшното – две седмици до месец живот.

Семейството не се помирява и търси експерти отвън нашата страна. В Турция, в клиника Анадолу Джон Хопкинс вършат нужните проучвания на генетичната разновидност на тумора и стартират лекуване – таргетна терапия с американски медикамент. С помощта на родственици, другари и доброжелателни познати е събрана нужната сума за пускане на лечението и скоро позитивните резултати са налице.

Георги още веднъж приказва, движи се благодарение на рехабилитация. Семейството си връща вярата за живот, за излекуване, за благополучие. И към този момент 11 месеца не се уморяват да се борят. Но сумите, които покриват престоя и лекуването на Георги са непостижими. Нека всеки, който желае и може да помогне на Георги, да го направи, с цел да бъде фамилията още веднъж дружно.

За идващите месеци са нужни най-малко 200,000 лв.. Турските лекари се надяват най-късно до септември да удържат дефинитивна победа над тумора. За да продължи лекуването на Георги, околните му към този момент разчитат единствено на парични дарения.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи посредством подаяние на следната БАНКОВА СМЕТКА: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова Пощенска банка /Юробанк България АД/ IBAN: BG84BPBI79214040909702 BIC: BPBIBGSF
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР