Георги Генджов е клал майка си Рада Гешева с 2

...
</TD
>Георги Генджов е клал майка си Рада Гешева с 2
Коментари Харесай

Брутални подробности за зверството в Бургас

Георги Генджов е клал майка си Рада Гешева с 2 ножа. Първият се е счупил след опит да й пререже гърлото. Последвали няколко десетки удара с различен нож по тялото – главно в региона на бъбреците и краката. Това стана ясно на брифинг, даден от шефа на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов и окръжния прокурор Георги Чинев, съобщи кореспондент на Burga24.bg.

Георги не е показал никакво страдание и разкайване. Напротив – по време на разпитите споделил, че желал е да завърши майката си " по човечен метод “. Той втрещил проверяващите с жестокостта си, като декларирал пред тях " унищожих й бъбрека “.

Връщайки се след среднощ в своята квартира килърът намерил там майката си. Казал е, че в продължение на 4 часа се е взирал в нея, след което тя се е паникьосала и почнало клането.  По-рано денем Георги й се е оплакал за здравословен проблем. Предполага се, че това е повода тя да отиде до жилището му.

Генджов е лежал неведнъж в психиатрично заведение след сигнали от неговите родители. Само за последната година е бил настаняван 3 пъти. През 2017 е арестуван за владеене на опиати.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР