ГАП - 07 ЕООД и ЦИД - Атлас ООД са

...
</TD
>ГАП - 07 ЕООД и ЦИД - Атлас ООД са
Коментари Харесай

Ексклузивно: Избраха фирмите за събарянето на къщите на ул. Даме Груев

" ГАП - 07 " ЕООД и " ЦИД - Атлас " ООД са компаниите, определени да извършат разрушаването и фактическото унищожаване на проблематичните здания на " Даме Груев ", поради които втора година не може да бъде приключена реконструкцията на улицата, научи извънредно Plovdiv24.bg .

" В момента тече процедура за показване на последните документи, измежду които са двата съществени проекта - за сигурност и здраве и за ръководство на отпадъците. Надявам се до сряда да бъдат показани, след което ще бъдат пуснати за обзор през системата за финансов надзор и още в четвъртък може да подпишем договорите " - сподели за медията ни кметът на регион " Южен " Костадин Язов, който е възложител на дейностите.

Припомняме, че публичната поръчка беше оповестена на 13 юни, като срокът за подаване на оферти бе единствено 10 дни. Процедурата е разграничена на две обособени позиции, с обща планирана стойност 96 088,33 лв. без Данък добавена стойност. За премахването на двуетажната постройка с маза на ул. " Тодор Александров " №29 оптималната стойност е до 49 583,33 лв. без Данък добавена стойност, а за за срутване на двуетажна постройка, ведно със стълбищна щлетка към нея, и друга едноетажна постройка с административен адрес ул. " Даме Груев " №25 са планувани оптимално 46 505 лв. без Данък добавена стойност. Средствата са от бюджета на регион " Южен ". 

-  " Хидрострой България " ЕООД,  " ЦИД - Атлас " ООД,  " Палас транстрой " ЕООД,  " ГАП - 07 " ЕООД,  " Хрис строй " ЕООД,  " Стройинженеринг - В "  ЕООД. В изискванията на процедурата категорично е записано, че публичната поръчка ще бъде предоставена за осъществяване на стопански най-изгодната оферта, като водещ е критерият " най-ниска цена ". Договорите по съответните обособени позиции влизат в действие и срокът за осъществяване стартира да тече от датата на сключване. Срокът за осъществяване на дейностите е до 40 календарни дни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР