Фонтанът в центъра на колелото при Водната палата е демонтиран

...
</TD
>Фонтанът в центъра на колелото при Водната палата е демонтиран
Коментари Харесай

Ексклузивно: Демонтираха фонтана до Водната палата

Фонтанът в центъра на колелото при Водната палата е демонтиран още през вчерашния ден.  Съоръжението е преместено в склад на Оперативна програма " Градини и паркове ", научи ексклузивно  Plovdiv24.bg

Екип на предприятието е направил демонтажа и е транспортирал частите в базата на ул. " Даме Груев " 64 А. Разглобената техника ще остане там, до момента в който се откри уместно пространство още веднъж да бъде инсталирана. 

Една от евентуалните зони е градинката пред някогашния РУМ " Молдавия " в " Кючук Париж ". Фонтанът ще бъде подложен на мястото на остарял фонтан на ул. " Трети март ". Едновременно с това обаче ще би трябвало да се направи и възобновяване на парка.

За реконструкцията на цялото пространство са планувани 60 000 лв., чието прекачване в сметката на регион " Южен " бе гласувано при актуализацията на бюджета на Пловдив на последната сесия.  

Премахването на шадравана е първата стъпка към реализацията на плана за създаване на кръстовище на две равнища на бул. " Цар Борис III Обединител " и бул. " Марица юг ". Засега не е ясно по кое време ще започват същинските строителни действия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР