Фондация Смокиня е НПО в обществена полза, създадена през 2016

...
</TD
>Фондация Смокиня е НПО в обществена полза, създадена през 2016
Коментари Харесай

Организират доброволчески проект в област Пловдив

Фондация " Смокиня " е Неправителствени организации в социална изгода, основана през 2016 година Ние сме упълномощени за осъществяване на юношески просветителни планове по стратегии " Еразъм+ “ и " Европейски корпус за взаимност “ на ЕК. Нашият екип е отдаден на оказването на позитивно влияние в общности, които имат най-голяма потребност от това, и този план не е изключение, оповестиха от организацията. И допълниха:

" През месец юни ще се организира доброволчески лагер с името " B.R.I.G.H.T. Future " / “Светло бъдеще “, съфинансиран от Европейския корпус за взаимност. Планувани 28 дни в интервала от 31 май до 29 юни 2023 в село Мраченик, община Карлово.

Целим да подпомогнем едва обитаемо място, като осигурим над 4000 часа доброволчески труд в интерес на село Мраченик и жителите му. Ще работим по разнообразни начинания, като възобновяване постройката на локалното учебно заведение, за основаването на юношески обучителен и доброволчески център, разчистване на реката и възстановяване на публичните уреди като детски площадки и паркове. Участниците са 30 младежи от цяла Европа – в това число България!

Сами обаче не можем. Ако желаете да ни подкрепите - търсим материална и финансова помощ от всеки, които има опция и предпочитание да ни подкрепи. Всеки принос, който извършите, ще способства за смяната в живота на хората от региона. Нашият офис се намира в гр. Пловдив, на ул. " Бетовен " 12 и всеки, който демонстрация интерес може също да заповяда на място ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР