Фен срещи с любими лица от мрежата, битки на роботи,

...
</TD
>Фен срещи с любими лица от мрежата, битки на роботи,
Коментари Харесай

Уникално събитие събира млади умове в Пловдив

Фен срещи с обичани лица от мрежата, борби на роботи, ревю на неповторими колекционерски Лего серии, най-интересните  проучвателен планове на възпитаници от цялата страна събират младите мозъци на Пловдив и техните родители в Колодрума през днешния ден.

Интригуваща и доста занимателна стратегия за гости от разнообразни възрасти са подготвили уредниците на първото издание на Световния фестивал за Лего роботика FIRST® LEGO® League. Събитието ще се осъществя в партньорството с TEEN BOOM FEST, най-обичаният юношески фестивал в България. 

Вратите на пространството  отварят в 10.00 часа, залата е разграничена на шест зони, а водещи на FLL събитието са известната двойка Арти и Кристи от Teen Boom Fest.

За облекчение на младежи и родители, на всеки кръговиден час – от 11 до 17 часа, рейс ще транспортира искащите да посетят събитието. 

Началната спирка е пред хотел " Тримонциум “. Събитието е изцяло гратис! 

Инициативата ще се организира на 8 юли в зала " Колодрум “, а на финалите ще премерят сили 24-те най-хубави тима с възпитаници сред 10 и 16 години от цялата страна, групирани в две дивизии - SPIKE Prime и Mindstorms. 

Официалното разкриване е в 12 часа с концерт на групировка за ударни принадлежности " Престо “. След старта на събитието ще бъде отворена и сцената за борби на роботи, които ще извършват задачи, а съдии ще наблюдават за съблюдаване на разпоредбите преди да разгласят имената на крайните спечелили. 

 През целия ден публиката ще може да види FLL тимове, които ще показват свои проучвателен софтуерни планове. 

Към събитието в Пловдив се причислява Фестивалът за младежка просвета Teen Boom Fest. Той ще докара седемте най-популярни тийн инфлуенсъри: Арти и Криси, Йоан-Петър, Megsunn, Presinka, BlackGogo, Krisksta. 

Посетителите ще могат да се видят онлайн с тях, да вземат подписи и да се снимат с тийн звездите в зоната за почитател срещи. 

Клубът на български колекционери на Лего ще показват цяла серия модулни здания, почитател модели от серията Ideas, неповторими персонални сбирки от tecnic, bionical. 

Всеки искащ ще има опция да опита да управлява превъзходните влакове от сивата епоха на 12-волтовите мотори, продавани сред 1980-1990 година. Феновете на конструкторите ще могат да посетят особено построен Лего магазин. Фестивалът ще даде опция и за индустриални нововъведения. Професионалната асоциация по роботика и автоматизация показва колаборативни роботи, автоматизация и планове на FESTO и Schneider.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР